Nyt sen jo huomaa, kuinka aurinko lämmittää!
Kivaa, kevät saapuu sittenkin! 

Oijoijoijoi, mitähän kriitikot nyt sanovat,
kun samasta esineestä on neljä kuvaa? Eheei, ne ei ole yksi ja samanlainen kuva, vaan neljä eri kuvaa eri etäisyyksillä. 

Minäkin olen nyt sitten saanut omat kritiikkini tästä blogistani keskustelupalstalla. Tämä on kuulema tylsääkin tylsempi blogi.
Mutta minä en siitä lannistu. Eheei.
Rakentavaa palautetta on ihan mukava saada, kunhan sitä ei tölväistä ja töksäytetä ilmaan ilkeästi. Jokaisella on omat mielipiteensä eikä kaikkia voi eikä tarviikaan miellyttää.
Mutta kriitikko ei voi tietää, mitä blogin kirjoittaja on ajatellut kuvia laittaessaan - mikä siinä on jujuna. Elämässä pitää olla huumoria!!

Kuka sen on määrännyt, montako kuvaa kirjoituksiin saa laittaa? Onko joku kuollut siihen, jos blogissani on ollut kaksi samankaltaista kuvaa?
Mielestäni blogin pitäjä itse päättää, montako kuvaa kirjoitukseensa laittaa. Ja itse pidän kuvista ja kerron asiat kuvin. Ei elämä voi olla niin haudan vakavaa.

Kirjoitan tätä blogia myös ystävilleni ja sukulaisilleni sekä siitä jää itselleni muisto kuvin ja kirjoituksin. Ja mukavaa on ollut, että täällä on käynyt lukijoita. Ja edelleen tervetuloa kaikki lukemaan mukavassa hengessä!

Ja vielä lopuksi:

Oikein mukavaa ja lämmintä kevättä ja iloista mieltä kaikille lukijoille!

 

p.s. 
Nämä on myös mukavan keväisiä: